DESPRE NOI

Teodora Olteanu (Petrescu) este creatoarea bijuteriilor Love and Stars, stilist și numerolog. A profesat în domeniul financiar bancar, dar între timp și-a urmat pasiunea pentru creativitate și frumos, prin cursuri de stilism, numerologie,  dezvoltare personală și scriind pe blogul personal de lifestyle. 

Teodora Olteanu bijuterii Love and Stars Jewels

 

Bijuteriile Love and Stars Jewels au apărut din iubire pentru stil, feminitate și efectul magic pe care îl au accesoriile. Ele sunt concepute să fie precum un compliment pentru femeia care le poartă, pentru a permite frumuseții interioare feminine să strălucească și a o evidenția pe cea exterioară.

@loveandstarsjewels sunt bijuterii fashion, realizate manual din pietre naturale semiprețioase, unicat sau în serii limitate. 

Mai multe despre bijuteriile Love and Stars Jewels poți vedea în interviul prezent la link-urile următoare:

https://www.zf.ro/afaceri-de-la-zero/afaceri-de-la-zero-teodora-olteanu-a-renuntat-la-cariera-din-banking-22395659

https://www.youtube.com/live/UzC1AjYPCnM?feature=share  

Bijuterii Love and Stars Jewels

Din cunoașterea numerologică a Teodorei, au apărut bijuteriile personalizate în funcție de data nașterii, un serviciu unic în România. Bijuteriile numerologice sunt "talismane" cu proprietăți benefice pentru cea care le poartă și care pot fi integrate cu ușurință în outfituri, deoarece este păstrată componenta fashion a bijuteriei.