Întrebări frecvente

 

1. Aveți un magazin fizic sau un showroom unde să pot vedea și proba bijuteriile? 

Da, ne găsești la adresa următoare: Str. Cariagdi Dumitru nr. 1, sector 2, București (zona Piața Muncii). Te rugăm să ne anunți când vrei să ne vizitezi la numărul de telefon: +40747570274.

2. Pot ridica bijuteriile din comanda plasată de la o locație anume? 

Nu, comenzile nu pot fi ridicate personal. Comenzile sunt expediate doar prin intermediul firmei de curierat rapid.

3. Reparați bijuterii? 

Te putem susține doar cu reparația bijuteriilor noastre, în limita disponibilității componentelor necesare reparației. Costul reparației este stabilit în funcție de componentele și manopera necesare. Pentru astfel de solicitări, te rugam să ne contactezi prin email, mesagerie sau whatsapp.

4. Cum comand și plătesc?

Comanda se face direct pe site, adăugând produsele dorite în coș și completând formularul de comandă. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la curier.

5. Cât durează procesarea comenzii? 

Procesarea și realizarea comenzii durează între 1-3 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii. Dacă ai nevoie mai repede de produse, te rugăm să ne contactezi și vom face tot posibilul să îți trimitem comanda la momentul dorit.

6. Se pot face modificări ale bijuteriilor?

Putem modifica lungimea colierelor sau a brățărilor, în limita disponibilității pietrelor și elementelor necesare. De asemenea, putem adăuga sau elimina pietre/elemente bijuteriilor, în măsura disponibilității și compatibilității elementelor. 

Te rugăm ca pentru orice modificare să completezi câmpul <Instrucțiuni speciale legate de comandă> sau să ne contactezi, pentru a-ți confirma posibilitatea de a o efectua și eventualele costuri suplimentare implicate.

7. Realizați bijuterii personalizate? 

Se pot realiza doar modificari ale modelelor deja existente pe website, conform descrierii de la punctul 6. Dacă dorești modificarea unui model deja existent pe website, ne poți contacta prin email, mesagerie sau whatsapp pentru a afla dacă este posibilă modificarea acestuia.

- NU realizăm bijuterii după descriere sau poză

- NU oferim serviciu de realizare bijuterii din pietrele/componentele clientelor 

8. În cât timp pot returna bijuteriile?

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a returna un produs și restituirea banilor se efectuează în 5 zile lucrătoare de data procesării returului. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți pagina Livrare, Plată & Retur, unde găsești detaliile complete.