Întrebări frecvente


1. Aveți un magazin fizic sau un showroom unde să pot vedea și proba bijuteriile? 

Nu avem magazin fizic/showroom în prezent. Dar ai la dispoziție posibilitatea să vezi bijuteriile în format video și dacă ai întrebări, ne poți contacta prin email, mesagerie sau whatsapp.

2. Reparați bijuterii? 

Te putem susține doar cu reparația bijuteriilor noastre, în limita disponibilității componentelor necesare reparației. Costul reparației este stabilit în funcție de componentele și manopera necesare. Pentru astfel de solicitări, te rugam să ne contactezi prin email.

3. Cum comand și plătesc?

Comanda se face direct pe site, adăugând produsele dorite în coș și completând formularul de comandă. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la curier.

4. Cât durează procesarea comenzii? 

Procesarea comenzii durează între 1-3 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii. Dacă ai nevoie mai repede de produse, te rugăm să ne contactezi și vom face tot posibilul să îți trimitem comanda la momentul dorit.

5. Se pot face modificări ale bijuteriilor?

Putem modifica lungimea colierelor sau a brățărilor, în limita disponibilității pietrelor și elementelor necesare. De asemenea, putem adăuga sau elimina pietre/elemente bijuteriilor, în măsura disponibilității și compatibilității elementelor. 

Te rugăm ca pentru orice modificare să completezi câmpul Observații pentru vânzător sau să ne contactezi, pentru a-ți confirma posibilitatea de a o efectua.

6. Realizați bijuterii personalizate? 

Avem opțiunea de bijuterie personalizată în funcție de data nașterii în secțiunea Magical Destiny a site-ului.

Dacă dorești modificarea unui model deja existent pe site, ne poți contacta prin email, mesagerie sau whatsapp dacă este posibilă modificarea acestuia.

7. În cât timp pot returna bijuteriile?

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a returna un produs și restituirea banilor se efectuează în 5 zile lucrătoare de data procesării returului. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți pagina Livrare, Plată & Retur, unde găsești detaliile complete.


ANPC SOL
alt text