Tendinte bijuterii toamna iarna 2022 2023

5 tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2022-2023

Subiectul tendințe, trenduri este unul care răsare la fiecare schimbare de sezon. Indiferent de ce trenduri apar în fashion, este important să le iei “with a grain of salt”, adică să vezi cât de mult ți se potrivesc din punct de vedere al conformației, cât de bine merg cu stilul tău de viață și stilul vestimentar, cu ce ai deja în garderobă etc.

tendinte bijuterii toamna iarna 2022 2023

Pentru articolul de azi am extras 5 tendințe importante în bijuteriile sezonului rece toamnă-iarnă 2022-2023. 

Dacă preferi să vezi în format video cele 5 tendințe în bijuterii pentru toamnă-iarnă 22/23, click aici.

1. Perle
Această tendință nu cred că mai este o surpriză. Perlele din acest sezon sunt în special cele de dimensiuni mari, ele fiind mai potrivite pentru purtarea cu tricotaje. Modelele preferate sunt cu accente moderne, în asocieri cu alte pietre naturale sau elemente metalice. De asemenea, vei găsi perle și in accesorii pentru păr, cum am văzut în tiarele de la Dior.

bijuterii cu perle naturale tendinte toamna iarna 22/23

Pentru a vedea bijuteriile Love and Stars cu perle naturale click aici.
2. Choker
Din lipsa unui cuvânt mai potrivit, am folosit englezescul choker. De fapt, este vorba de colierele situate pe gât și la baza gâtului, din pietre naturale, lanțuri sau materiale textile. Optiunea de styling pe care am observat-o este de suprapuneri a multiple coliere cu lungimi similare, pentru un efect vizual puternic.

choker coliere love and stars jewels

În imagine lanțul BLISS, colierul ELISE și colierul CHARLOTTE

3. Bijuterii cu inimi
Este un detaliu de inspirație romantică, dar care a căpătat variate declinari - de la mici detalii sub formă de inimă, până la modele aparte, mai îndrăznețe. Inimile și-au facut apariția pe multiple podiumuri, inclusiv la Chanel.


În imagine se află colierul AMOUR cu inimă de carneol. 

4. Broșele
Sunt un accesoriu preferat, în special când temperaturile scad, mai ales că își găsesc locul pe sacou, palton, haina de blană, fular, eșarfă sau pulover. Mărimile sunt variate și poți să le porți singular sau în diverse asocieri creative.

Brose frumoase cadou pentru mama Love and Stars Jewels

Click aici pentru a vedea toate broșele Love and Stars Jewels.

5. Tropical
Designerii vor și ei să prelungească starea estivală. Elemente tropicale, cum sunt scoici, palmieri, ananași sau flori tematice am găsit în prezentările Miu Miu sau Altuzarra. Cum toamna aceasta se dovedește prietenoasă cu temperaturile, merg încă purtate cu lejeritate și vom evalua situația din nou atunci când vor veni gerurile.

bijuterii tropical tendinte toamna iarna 2022 2023 love and stars jewels
În imagine colier HEBE și cercei HEBE

Alte tendințe prezente pe podiumuri sunt următoarele: colierele lungi, pietrele naturale, bratarile masive, cercei masivi, 1 singur cercel purtat, cercei cu franjuri, creole sau bijuterii din materiale reciclate.

Înapoi la blog