BLOG RSS
Tendințele primăvară-vară 2022 în bijuterii

Indiferent de ce "se poartă", propunerile designerilor, influencerilor, important e să alegi ce ți se potrivește cel mai bine conformației, personalității și stilului de viață. Acum hai să ne începem plimbarea printre trendurile sezonului de primăvară-vară 2022, capitolul bijuterii:

Continuă să citești
Semnificații ale stelei în 6 colțuri

Simbolurile sunt pretutindeni în jurul nostru... inclusiv în bijuteriile Love and Stars Jewels. Fiind inspirată de anul 2022 (aflat sub influența cifrei 6 la nivel macro), azi vreau să îți prezint câteva informații despre steaua în 6 colțuri. Steaua în 6 colțuri este cunoscută precum Steaua / Scutul lui David sau steaua evreiască. Merită să menționez că ea a fost descoperită și în alte culturi, chiar înainte de domnia regelui David din 1000 î.Hr. De exemplu, în anii 3000 î.Hr. poate fi întâlnită în simbolul chakrei inimii (hexagrama încadrată de 12 petale de lotus), la hinduși.E simbolul cifrei 6 în numerologie. Așa cum am amintit, cifra 6 este cea care în 2022 își exercită influența la nivel global. Hexagrama este formată din uniunea a 2...

Continuă să citeștiProprietăți spirituale ametist

Ametistul este o varietate de cuarț, care se distinge prin culoarea pe care o are și anume violet. În decursul timpurilor, ametistul a fost folosit de către regalitate și figurile bisericești datorită culorii și proprietăților lui. Este considerat ca fiind piatra spiritualității și a succesului în afaceri.

Continuă să citești


alt text