Ce bijuterii se poartă în primăvara-vara 2021? 8 tendințe pentru sezonul cald

Ce bijuterii se poartă în primăvara-vara 2021? 8 tendințe pentru sezonul cald

Trăim într-o perioadă când majoritatea interacțiunilor sociale se desfășoară online, pe zoom sau social media. În acest context, bijuteriile au o (și) mai mare importanță, fiind cele care evidențiază și complimentează trăsăturile feței. Dintre tendințele etalate pe catwalk, am selectat opt cu care să îți accesorizezi outfiturile offline și online.

9 tendințe pentru bijuterii primăvară vară 2021

1. Bijuterii colorate

În sezonul cald, natura se trezește la viață și ne încântă cu explozii de vivacitate și cromatică. Acest lucru se reflectă în bijuterii multicolore, precum o infuzie de optimism și veselie.

Bijuterii colorate trenduri primăvară vară 2021

Bijuterii colorate trenduri 2021

Colier SUNSHINE // Brățară BUTTERFLY // Colier BREEZE

2. Perle

Atemporale, versatile și mereu proaspete sunt minunatele perle. Aici nu este vorba de clasicul șirag de perle, ci de o abordare modernă pe care ai tot întâlnit-o în ultimii ani. Sunt preferate perlele cu forme neregulate, organice. Ele sunt alăturate fie altor pietre semiprețioase, fie unor elemente metalice, lanțuri etc. pentru o doză de prospețime. 

Perle trenduri bijuterii 2021

 

Perle trenduri bijuterii 2021

Brățară LILY // Colier 5 // Cercei SARDINIA

3. Forme estivale

Scoici, stele de mare, flori, bărci, ancore, palmieri sunt doar câteva din formele pe care le întâlnești în bijuteriile actuale. Evident, ele sunt inspirate din elementele reprezentative ale sezonului cald și aduc spiritul verii în accesorii.

scoici tendințe bijuterii primăvară vară 2021

scoici trenduri bijuterii 2021

Cercei OCEAN // Cercei BEACH VIBE // Colier ALLEGRIA

4. Lanțuri masive

Acesta este un trend pe care l-ai tot întâlnit în ultimii ani și se menține în preferințe. Îl vei găsi în toate tipurile de bijuterii - nu doar la coliere și brățări, ci integrat și în cercei sau chiar și inele. 

Lanțuri masive bijuterii 2021

Lanț ametist bijuterii 2021

Colier VIOLET

5. Coliere lungi

Zona corpului preferată de designeri în sezonul primăvară-vară 2021 este cea a abdomenului, pe care au evidențiat-o prin bustiere sau decupaje în zona taliei. Colierele lungi sunt o modalitate prin care este frumos accesorizată această zonă, indiferent dacă alegi să o lași descoperită sau nu.

Coliere lungi trenduri primavara vara 2021

Colier lung tendinte vara 2021

Colier SIGHT // Colier SHINE // Colier NIGHT & DAY

6. Layering

Probabil că din pozele de mai sus, deja ai remarcat suprapunerile de coliere prezentate pe catwalk. Un aspect interesant, este faptul că sunt propuse suprapuneri de coliere de lungimi similare, situate în zona bazei gâtului. 

Layering suprapuneri de coliere tendinte 2021

Layering suprapuneri de coliere tendinte 2021

Colier 5 & Colier TRE // Colier GLOWING & Colier GIRO

7. Cercei statement

Cerceii lungi, voluminoși, cu forme variate sunt printre accesoriile preferate ale momentului. Materialele alese pentru ei sunt variate: perle naturale sau artificiale, diferite cristale, pietre semiprețioase sau exclusiv metal.

Cercei statement trenduri primavara vara 2021

cercei statement bijuterii

7. Cercei asimetrici

Asimetria cerceilor este declinată în mai multe variante: un singur cercel extravagant, cercei asimetrici care au elemente comune sau cercei complet diferiți. 

tendinte primavara vara 2021

8. Metale texturate

În sezonul primăvară-vară 2021, bijuteriile metalice au o notă organică, cu texturi și imperfecțiuni.

trenduri primavara vara 2021

Sursă foto: Pinterest

Înapoi la blog