Showroom Love and Stars Jewels

Deschidere showroom Love and Stars Jewels

Suntem încântați să te anunțăm deschiderea noului nostru showroom dedicat bijuteriilor Love and Stars Jewels! În acest showroom, ai ocazia să descoperi și să cumperi bijuteriile preferate, precum și să le probezi pentru a te asigura că se potriveșc perfect stilului și personalității tale.

Showroom Love and Stars Jewels

Dacă vrei să vezi turul video al showroom-ului click aici.

Showroom-ul nostru este situat pe strada Cariagdi Dumitru nr. 1, în inima Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Piața Muncii. Locația noastră centrală îți permite să ne vizitezi cu ușurință și să te bucuri de o experiență de cumpărături relaxată și plăcută. Atunci când te hotărăști să ne faci o vizită, te rugăm să ne anunți cu o zi înainte la numărul de telefon: +40747570274.

Aceasta ne va oferi oportunitatea de a îți pregăti întâmpinarea și de a asigura că ai totul la dispoziție pentru a avea procesul de selecție a bijuteriilor perfecte cât mai plăcut.

Încă o veste bună pentru tine: în aceeași locație îți poți comanda si superbele haine realizate de Raluca Constantin de la Provocative Concept.

Suntem nerăbdători să te întâmpinăm și să îți oferim o experiență unică în cadrul showroom-ului nostru. Fie că ești în căutarea unei bijuterii speciale pentru tine sau vrei să surprizi pe cineva drag cu un cadou de neuitat, suntem siguri că vei găsi ceea ce cauți în colecția noastră.

Te așteptăm cu nerăbdare să ne vizitezi la noul nostru showroom și să descoperi splendoarea bijuteriilor noastre.

Înapoi la blog