Proprietăți hematite

Proprietăți hematite

Călătoria prin proprietățile pietrelor semiprețioase continuă cu hematitul, pe care îl găsești frecvent în bijuteriile Love and Stars Jewels. În stare brută, hematitul are un aspect similar creierului și denumirea lui provine din grecă, cuvântul “haima” semnificând sânge. În continuare vei vedea cât de frumos se leagă aceste detalii cu proprietățile lui.

Proprietati hematite pietre semiprețioase Love and Stars Jewels

Care sunt proprietățile hematitelor?

  • Împământare - Hematitul este cel care transmite mesajul “Ancorează-te la energia Pământului”. Dacă te știi mai aeriană, cu capul în nori, cu tendințe de overthinking sau de a sta foarte mult în mental, poți să îl folosești pentru a reveni cu picioarele pe pământ.
  • Claritate mentală - Contribuie la (re)căpătarea liniștii mentale. Înlătură stresul, anxietatea sau grija, lăsând loc la clarirate. Facilitează concentrarea.
  • Practicism - Te susține în a aduce în concret ceea ce ai în lumea ideilor, într-o modalitate pragmatică, aplicată. De asemenea, te susține în echilibrarea corpului mental cu cel spiritual și cel fizic.
  • Încredere - Este o piatră care îmbunătățeste încrederea în sine și puterea. Îți poate fi utilă atunci când vremurile sunt tulburi sau în cazul în care ai sentimente de instabilitate. Îți poate fi alături când ai de luat decizii.

Bijuterii cu hematite

Dacă vrei să descoperi toate bijuteriile cu hematit Love and Stars Jewels click aici.

Înapoi la blog