Proprietăți lapis lazuli

Proprietăți lapis lazuli

Călătoria prin proprietățile pietrelor semiprețioase continuă cu o piatră splendidă, care e și una din pietrele tale preferate: lapis lazuli. 

Cuvântul "lapis" semnifică piatră în latină și "lazuli" este denumirea pentru cer (cu sensul de Paradis) în latina medievală. Se distinge de alte pietre naturale albastre prin irizațiile aurii de pirită care pot fi observate în componența ei. 

Proprietati lapis lazuli bijuterii Love and Stars Jewels

Câteva din proprietățile spirituale ale acesteia sunt:

  • Conștiință - este una din pietrele asociate spiritualității, înțelepciunii, intuiției. Este excelentă pentru căutătorii spirituali, pentru cei dornici de cunoaștere și înțelegere profundă. Te ajută să te conectezi la Sinele autentic, la adevărul interior.

  • Protecție - se consideră fiind una din pietrele care conferă o puternică protecție. O găsesc recomandabilă pentru cele care lucrează mult cu oamenii, mai ales că susține și comunicarea.

  • Vitalitate - Îți aduce un plus de energie, de prospețime la toate nivele corpurilor și contribuie la armonizarea lor (corpul fizic, mental, emoțional și spiritual).

Colier pandant lapis lazuli Love and Stars Jewels

  • Comunicare - Lapis lazuli este considerată piatra celor care comunică mult (scris sau oral). Te susține în comunicarea asertivă, onestă și plină de compasiune.

Cercei lapis lazuli Love and Stars Jewels

Înapoi la blog