Proprietăți perle naturale

Proprietăți perle naturale

Iubitorii de pietre semiprețioase înțeleg faptul că fiecare semiprețioasă are anumite proprietăți și le folosesc pentru îmbunătățirea vieții fizice și spirituale. Cristalele pot fi utilizate în multiple modalități și purtarea lor în bijuterii este unul din ele.

Ne-am propus ca de pe blogul nostru să poți afla oricând vrei, succint ce proprietăți au pietrele naturale pe care le utilizăm în bijuteriile noastre. Primele pe care vrem să ți le prezentăm sunt perlele naturale, pe care deseori le găsești incluse in bijuteriile Love and Stars Jewels.

Proprietati perle naturale Love and Stars Jewels

 

 La ce poți utiliza perlele naturale de cultură?

  • Amplificarea feminității - Perlele sunt o alegere excelentă pentru cele care doresc să se manifeste în energie feminină. Îți recomandăm cu drag perlele dacă vrei să îți amplifici feminitatea.
  • Protecție - împotriva pericolelor. Rolul lor protector e deosebit față de al altor pietre. Perlele se disting prin capacitatea de a transforma energia într-una benefică.
  • Echilibru - Conferă echilibru în sfera emoțională și ajută la gestionarea gândurilor și a emoțiilor. Astfel, reușesc să aducă claritate și să reducă stresul. Contribuie la relații armonioase.
  • Iubire de sine - Prin impactul pe care îl au asupra gândurilor și a emoțiilor, perlele reușesc să amplifice iubirea de sine.

Bijuterii cu perle naturale

Dacă vrei să vezi toate bijuteriile Love and Stars Jewels cu perle naturale apasă aici.

Înapoi la blog